buse57 Anne yanı olabilen sallanır beşik Herhangi bir deformesi yok sadece en alttaki sünger koyulan tahtayı değiştirdim orjinalinde çok inceydi çocuk düşer korkusuna kalın tahta koydum Süngeri ve cibinliği ile verilecek İstanbul avrupa yakası
buse57 hasrettecas gardrops dolap ve sarı siteye koydum ama gitmiyor elimden çıksın diye uğraşıyorum valla Evde duruyor öylece yer kaplıuor anca
buse57 hasrettecas kargo parası beşik fiyatı kadar zaten karşılayacak olan varsa kargoda yaparım ama kimse sıfır fiyatına ikinci el almak istemez haklı bi şekilde
hasrettecas buse57 Gardropsta onun bir başlığı var puset veya ağır bir ürün gibi kayıt ettirdiğinizde sesi desi yükseliyor puset mama sandalyesi vs aldım ağırlardı demir falan hiç kargo çıkmadı o şekilde aklınızda bulunsun
buse57 hasrettecas kargo parasını ya alan karşılıyor yada satan ben kargoyla göndersem ben karşılasam elime geçen para kargoya gidecek alan karşılarsa sıfır fiyatına almış olacak Yani gardrops veya diğer tüm siteler için geçerli diyeceğim kendi firmaları karşılamıyor kargo parasını alan veya satan karşılıyor