bernagiller sütünüzü arttırmak için neler kullandınız ve faydasını gördünüz ? bebeğim 2 aylık olacak doktor mama ile takviye yap dedi sağdığımda 2 memeden 20-30 ml anca çıkıyor nasıl arttırabilirim (su içmekten hiç hoşlanmam zorla 1 lt anca içiyorum)
feyzanuur bernagiller bolca yeşil yapraklı sebzeler. mevsimi geçmeden ıspanak mesela. düzenli olarak yumurta ve et tüketimi, bulgur, irmik, incir… ama her şeyden önemlisi ‘sütüm yetmiyor’ stresinden uzak durmak ve dinlenmek
gllylmaz bernagiller suyun büyük önemi var bence. Ben 3 litre su içiyorum dut hurma kayısı incir erik komposto yapıp onu içiyorum birde anne çayları var onlardan kullanıyorum. Bir de sağım yapıyorum aralarda. Deneyin isterseniz
boymom1_ bernagiller herkes aynı değilde bende su içmekten hoşlanmıyorum sürekli kola içerdim hamile kalmadan önce doğumdan sonra gaz yaptığı için bırakmak zorunda kaldım ama sürekli bıseler içmek istediğim için Didi şeftalili olanıni içtim inanılmaz bir süt artışı oldu tek gogusumden 70-100 arası geliyodu günde en az 3 bardak içerdim ben resmen onun sayesinde bebeğimi emziriyorum hala yoksa bende de azalma olmuştu denemek isterseniz diye yazmak istedim
ketentohumu bernagiller küme sağım yaptığım zaman etkisini görüyorum artış görüyorum. İmom latte kullanıyorum genel olarak. Yulaf yiyorum yoğurtla tahinle. Bunlar etkili oluyor bende
bernagiller boymom1_ ayyy bende kola bağımlısıydım hamileyken bıraktım halen içmiyorum yerine başka bir içecek koysam iyi olur sanırım teşekkürler 💞
Gokturkmom bernagiller Bol su içmek sıvı tüketmek,yeşillikler,bulgur pilavı,tahin helva,sık sık emzirmek,emzirme sonralarında sağım yapıp kalan sütü sağmak.🫶
erikarpuz bernagiller bol su yeşillik tüketimi i mom latte solgar b12 ravla lohusa yağı bestlak promalt dut suyu hurma tahin helvası hepsini düzenli yapıyorum süt sorunu yasamadım hiç
guneseliz Doktorumuz kilosunu 30 ile çarpın en az yarısı kadar içmeli dedi . Misal 4kilo 30 katı 120 cc . Yani tek öğünde 60 ile 120 cc arası yeterli
emmly bernagiller bol bol su içmelisin canım sevmesende biraz zorla kendini birde sık sık emzirmeye çalış sen emzirdikçe o yine dolacak
duyguerl Su içmekten hoşlanmasanda maalesef çocuğun için içmek zorundasın. Sütü en hızlı su arttırır. Birde benim deneyimlediğim hoşaf ve kuşburnu kurusu çayı.
pembekelebe Başta su içmelsin sonra dereotu rezene kimyon çayı boza tahin dut incir kuru üzüm hoşafı bunlar bnde süt yapıyor
yagmurr_krblt bernagiller ısırgan ve rezene otu demleyip günde 1 2 kupa için ben çok faydasını gördüm sütüm yetmiyordu araştırırsanızda rezene ve ısırganın faydalarını görürsünüz.
kukule bernagiller sütümü 1 kere sagmıştım 150 ml çıkınca durdum bir daha da sagmadım sütüm bol mu bilmiyorum ama memelerimden akma yapıyor her gün yumurta ceviz fındık hurma tahin rezene tavuk ve et tüketmeye çalışıyorum ve en az 2 litre su içiyorum
basak121 kukule 4.ayda azalmaya başlıyor bence anne sütü vericekseniz dikkat edin bende de bol diye sağımı bıraktım bide emzirme süresi uzayınca meme o kadar süt üretmeye başlıyor :(