mahirm Merhaba kizlar bebegimin hayla yumurtaya alerjisi var bu gün deneyim belki geçmiştir diye sabah yumurta haşladım sadece sarısını verdim yedi yedigi gibi basladi kızarıklık yanaklardan gösune sırtına kadar alerji ilaci verdim yıkadım biraz Gecti gibi peki sizce ne zamana kadar böyle devam edecek alerjisi 20 aylik bebegim .varmıydı gıda alerjiniz?
mahirm beyzzsenturkk_ dah devam ediyor o yaşa kadar baksanıza ne hepside bir birinden faydalı besinler bide
mahirm Leylamoznur ya gerçekten çok üzülüyorum böyle alerjisi olan bebeklere baksaniza ne güzel besinleri yemek isteseler bile yiyemiyorlar bizimki çok sever yumurtayı ama yediremiyorum alerji yüzden.
Leylamoznur duruadannesi 10 aylıkken doktorumuz ile beraber minik minik alerjisi olmayan gıdalara koyarak 2 yaşda bitti komple
mahirm Leylamoznur nedense bize öyle bir şey denilmedi sadece vermeyinn 3 veya 4 ay sonra ufak ufak deneyin denedim ama bir seyi değişmedi bazen çorbaların içine koyduğum oluyor ozaman bile etki ediyor kek pan kekler bazen çoğu şeyi yumarta olmadan yiyor.
mahirm Kuzularinanasi onuda denedim ama sonuç daha kötü oldu 4 gün boyunca devam eti alerjisi en son acile götürdük iki tane alerji iğnesi ysptırdılar 1 saat sonra gecti hepsi.
Sassolsobe Kuzularinanasi alerjisi olan bi bebek için bunu asla söylememelisiniz , alerjisi olan bir insan o gıdayı tükettiğinde ölümle karşı karşıya kalıyor , anaflaksi yoğun bakım vs çok kötü sonuçlar doğuruyor ki zaten alerjik bebeklerde test yaptıktan sonra o gıdaya alerjisi birmiş dahi olsa ilk tadım doktor eşliğinde yapılıyor herhangi bir yan etki olursa hemen müdahale edilsin diye
duyguaksoy Kuzularinanasi yumurtanın beyazı daha alerjik bir besin sarısına göre. Konu protein değil burda
Kuzularinanasi mahirm ozmn doktor demistir zaten hangi godalardan uzak durulacagini.sut ve urunleri yumurta bazi bebeklere dokunuyor sizinki gibi.2 yas ve sonrasi geciyor gordugum kadariyla yumurta alerjisi fln.onlarsiz bi beslenme duzenleme gerek size.
urasisa mahirm test yapilmadimi size sarı beyaz ayrı test yapiliyo pişmiş yumurta için ayrı test yapiliyo hepsine bakması gerekiyo ki o değerlere göre yol izlemeli
mahirm genc1anne Aaa bunu ilk kez duyudum buğday dedinizde mesela içinde buğday bulunan besinleri tüketebiliyormusunuz ?
genc1anne mahirm hayır tüketemiyor paketli gida, içerisinde gluten içeren gıdalar, ekmek, makarna, şehriye, irmik gibi gibi liste baya uzuyor ilaç kullanıyoruz her gün kullanmadığı zaman vücudu kabar kabar olup kaşınıyor
mahirm genc1anne gerçekten çok üzüyor beni bu durumları keşke öyle olmasa herşeyi yiyebilseler bizde şurup kullanıyoruz bakalım nere kadar devam edecek inşallah çabucak gecerde rahatlarız .
genc1anne mahirm kesinlikle o kadar zor ki ekmekğin kokusu gidince bile ayy anne çok güzel kokuyor diyor içim gidiyo resmen kızım böyle yapınca
Kuzularinanasi Sassolsobe 3gun kurali ile zaten ek godaya baslaniyor.ben sarisinin dokundugunu soyledigi icin beyazini verin dedim.onu da deneyip azar azar 3gun verecek zaten.sizin soyleminize gore ozmn hersey risk zaten hicbisey vermesin.