Aysee1903 Dogumdan sonra kilolari kac ayda ne kadar ve nasil verdiniz kizlar 20 kg fazlaligim var nasil gitcek bilmiyorum 5 ay oldu 80 de kaldim gitmiyo
Deletedmom_297 Aysee1903 bnde 27 aldım 14 gitti 13 kaldı inş gidicek tatlıyı kesemıyorum emziriyorum acayip gözüm dönüyo
deletedmom4842 Aysee1903 104 ile girdim Doğuma 85e düştüm daha da gitmiyor ama ben bir şey de yapmıyorum şuanlık gitmesi için. Yani düzenli beslenilse hantal kalınmasa verilebilir elbette
Alyask Aysee1903 65 kg hamıle kaldım 20 kg aldım 5 ay oldu 10 kg fazlam var 75 de kaldım varsa bı yöntemı emzırırken nolur söyleyın kızlar veremiyorum 😔 tatlıyı kesemıyorum😭😭😭
Asli91 Aysee1903 27 kilo aldım. 8 kilom kaldı. 4 ay olmak üzere. Ben emziremedim ama sütüm olmadı. O yüzden diyet yapabiliyorum. Saat 5te yediysem akşam daha hiç bişey yemiyorum çok fark ediyo.
Dil 15 kilom var 55ile hamile kaldım 5.ayımdayım artık başladım diyet yapmaya daha doğrusu sütüm kesilmesin diye yediklerime dikkat ediyorum
arzu_duru Benden19 kilo aldm 12 si gitti geri kalan 7 si yapıştı sanki gitmiyor ne zaman gider 🤦🏼♀️😰
Mltmmrl89 23 kilo aldım 10 kilo gitti 13 kaldı. Gitmiyor ve acayip takıntı yaptım. Emzirmiyorum ama hava soğuk dışarı çıkıp sporda yapamıyorum. Evin içinde ne yapabilirim akıl verin. Vermem lazım bu kiloları
EsmaTugra Bebişler uyurken emzirmeyen anneler pilates yapabilir. Emzirenler de benim gibi önce 10 mekik çeksin sonra gitsin tatlı yesin 😂 artık 6 aylık olmayı beklemeye karar verdim zayıflamak için çünkü dayanamıyorum 😐
Mltmmrl89 Asli91 bende onu denicem ama eşimden dolayı 8 den önce yemek yiyemiyorum. Ama mecburum artık o gelmeden ben yicem erkenden napiyim başka türlü olmicak