Minikmucizemiz Kızlar oğlum 6ay 20 günlük klasik kabak havuç patates avakado denedim hepsinde midesini bulandırıp öğürüp tükürdü elma verdim yine aynı artık kaşığı uzaktan görünce bile öğürüyor..nasıl bir yol izliyeceğim
eres26 Minikmucizemiz ogurup tukurmesi normal diye biliyorum henüz başlamadım yarın başlayacağım ama bu hareketler bekleniyor diye okumuştum Sabirla devam edin
Mukaddes_5 Minikmucizemiz canim mide bulandigi icin degil degisik besin tukettikleri icin oluyor ilk deneyim o onun icin acele etme zaten tadim aylari bu zamanlar doyurmalik degil o cocugun ana besini anne sutu benim bebegimde 8 aylik anca yemeye basladi hic zorlamadim mesela bugun bile sabah yarhanali yumurta yedirdim aksama ara ogune bisey yapamadm ac kalmiyolar yani emzirdigimiz icin
bartubebek Benim bebeğimde 6 ay 21 günlük aynı şekildeyiz bugün karışım yapıp verdim gün boyunca kustu. Bir muzu yiyor severek bazende yoğurtu
Minikmucizemiz Mukaddes_5 acele etmiyorum fakat kaşığı görünce bile suratını ekşitip midesini bulandırıyor denemeye nasıl devam edicem bilmiyorum
sarikavun Minikmucizemiz bwl ye gecmeyi deneyin hanfendicim. Birakin bebis mincirsin atsin yalasin? Bu da bi secenek. Surekli farkli seyler tattigi icin strese girmis olabilir. Kasiksiz ilerleuin bi sure?
Minikmucizemiz sarikavun denedim de normalde eline aldığı herseyi ağzına götürür ek gıdaları mıncırıp mama sandalyesine sğrğyor asla agzına götürmüyor galiba henüz hazır değil