Hulya12 Bebegim uykusu düzenliydi fakat 3 aksamdır uyumaya direniyor siz nasıl uyutuyorsunuz zorluyor musunuz uykusu geldiginde yoksa kendi kendine oyalayıp uyumasını mı bekliyorsunuz gerci oyalanmıyor aglamaktan oda ayrı konu
Esraaaae Hulya12 ne kadar lık bebeginiz biz 4 ay 4 günlügüz sanki benım oglum gitti Başka cocuk geldi
espalp Hulya12 olabilir 🤷♀️ 4.ay komple atak haftasıydı mübarek. Ve uykusu bir daha eskisi gibi düzelmedi oğlumun 😓
Tgce16 Hulya12 uyumuyorsa bırakıyorum oturuyor bizimle gözlerini ovalayip bağırınca memeye memeden uykuy
espalp Esraaaae benimkinin dönmedi. 3 aylıkken gece aralıksız 5 ya da 6 saat uyurdu. Kimseye söylemiyordum nazar olur diye 🤣 şimdi 6 aylık neredeyse yenidoğan gibi 2 saatte bir uyanıyor sağ olsun 🤣
Dorukunannesi03 4 ay 13 gunluk bebegim resmen tanıyamıyorum 3 gun oldu bizfe de uyku yok. Biz 3 gundur sidefer kan damlasına basladik acaba ondan mi yan etki mi yapti dedik
Mnli Hulya12 benim bebeğim de babaannesi geldi uyku saatleri birbirine girdi iki gündür düzene sokmaya çalışıyorum kayınvalidemle konuştum gündüz uyku aralıklarını açmaya başladım biraz bugün mesela 12 de uykusu geldi ama uyutmadım 1 e kadar gece daha kolay dalıyor gündüz az uyuyunca
Esraaaae espalp ayy inanin bende öyleydim eşime bile söylemezdim. Ama şimdi kaç kere kalktığını sayamıyorum ve herkese söylüyorum😄