leylo_ gizem1017 emzirdikten sonra sütün gelse de gelmese de sağım yapmalısın. Sağım yapacağın pompa elektrikli olursa daha çok verim alırsın. En çok süt artışı bol su içerek ve her fırsatta uyuyarak oluyor. Bir de ben lacmix adında vitamin kullanıyorum. Umarım faydalı olur 😊
patimum gizem1017 aktif ve sık emzirme en etkili yöntemi. 2. Sırada bol su ve uyku geliyor. İse Bestlax Damla, anne çayı gibi takviye ürünler. Tahin pekmez, yulaf gibi yiyecekler yiyebilirsin
Sevgi7273 gizem1017 cnm biz bir aylık olduk bu 3 cü doğumum diğer ikisi normal oldu sütüm hemen geldi ama 3 cusu sezeryan doğum oldu sütüm haliyle geç geldi en iyi süt arttırıcı şey başta su iç çok su içen birisi değilsen bile emzirme bitiminde bir bardak su içersen gün icerisinde 2 litreye yakın içmiş olursun bide yeşillik ye tahin pekmez bide kahvaltıda yumurta ilk haftalarda bana sagm yap çoğalır sütün dediler yaptım ama meme uçları hep yara oldu bak çok şükür bugün 1 aylık olduk mastıt olmamak için uğraşıyorum sabırlı ol zamanla gelir sütün gzl anne :)