bsrbsrbb Kızım 19 günlük bugün kanda bilrubin değeri 17 çıktı sabah tekrar kan vermek için çağırdılar. Emmesi iyi kaka ve çiş sayısıda iyi. Doğum kilosu 2430 bugün 3060 kg çıktı. Başına bu şekilde gelen var mı nasıl düzeldi yatış yapıldı mı
gulkayaa bsrbsrbb bizim de uzamış sarılığımız vardı 3 ayda geçti ışın vermediler ama sürekli kontrole gittik eşime de bir arkadaşı beyaz ışık işe yarıyor demişler bizde denemekten birşey kaybetmeyiz dedim büyük o beyaz lambalar varya ondan aldık bir hafta ışıkta uyuduk çok şükür atlattık
boymom1_ bsrbsrbb 15 günlükken yatış yapıldı 2 gün yattı 17 gibi bisiydi sanırım 12 ile taburcu olduk 40-45 gunluktu sarılığı hala vardı ve aynı değere tekrar çıkmıştı doktorumuz bı hap verdi toz haline getirip sutumle karıştırıp verdim değerler düştü ama kan almak istedi başka bı sorun olabileceğinden tedirgin oldu Allah’tan bir sorun çıkmadı o hap ne ise çok işe yaradı
ayperiayse Biz 16 iken fototerapide yatmıştık. 11 ile hastaneden ayrıldık. 2 ay sarılık devam etti. Doktorumuz göbek deliğinin aşağısına inip inmediğini kontrol etmemi istemişti. Tüm kanlarına bakıldı karaciğerinde hormonlarında bir sorun yoktu.
Hurma_01 ayperiayse yeğenimin sarılığı 11 çıktı diye yarın yatış yapabiliriz demiş doktor 11 ile yatış yapılur mı
bsrbsrbb Hurma_01 bizim vücudundan baltıklarında 12,5 çıktı kan verdik 17 çıktı hastaneden arayıp sabah acilde kan verin dediler bizim günümüzde 18 sınırmış yatış verebilirler dedi. Sanırım bebeklerin doğum haftasına ve gününe göre değişiyo bu durum
kdcirem bsrbsrbb Bizim sınırda dediler 3 çıkmıştı. Çok sık emzirdim çok zorladım. Bir arkadaş beyaz ışık demiş ama bize de tam tersi sarı ışık olacak denildi. Sarı müslin kullandım o ara. Birde altın takın dediler. Sabahları da direkt değil tül perde güneşi kessin güneşlensin dediler. Belki faydası olur. Geçmiş olsun.