inciyk Kızlar kontrol amaçlı beta verdim şüpheli korumazsız ilişkim oldu betam normalde hep 0.100 veya 1.20 çıkardı bukez 2 çıktı bu şekilde çıkıp yükselen var mı
tugbisssdgshsh beybitolat sonradan yükselme olurmu acaba bende cumartesi gunu verdim bugün de vereyimni acaba ya
patlakprezervatif tugbisssdgshsh evet olabilir. Ben 1.20 ile başladım 10 gün sonra değerim 420ydi. Ve gecikmem de yoktu.
tugbisssdgshsh beybitolat vercem beybitolat nolur dua edin ya yukselmesin ama olsa illa bugün ilişki üstünden 12 .gün bir küçük rakam olur demi
beybitolat tugbisssdgshsh tabi olur. Ben mesela 9.gün öğrenmiştim. Dualarım seninle hayırlısı neyse o olsun. Haber ver banada benide meraklandırdınnjahdhshsh
nefes530_ Şuan beni de çok korkutunuz benimde 8 gün geçti kanda mi yoksa test yaparken mi belli oluyor bende yaptıracam 😬
nefes530_ tugbisssdgshsh yarın İlk işim Kan vermek olacak benimde 4 yaşında bir kızım var ama şuan hiç hazır değilim
Miniginannesi38 tugbisssdgshsh verdiniz mi kanı her formda sizin sorularınızı gördüm bugün merak ettim 🤣 birkac saat sonra e nabizda sonuç çıkar yarını beklemeden buraya atın tecrübeli herkes söyler size
nefes530_ tugbisssdgshsh aman aman daha çok küçük inşallah yoktur ama eğer ki varsa nasibi varmış dert etme biz kadınlar çok güçlüyüz üstesinden gelemeyecginiz hiç bir şey yok
nefes530_ tugbisssdgshsh seni biraz cesaretlendirim gibi oldu ama korkma Bir şey çıkmaz inşallah bize haber ver sonuç çıkınca benim şuan elim ayağım titredi korktugumdan yarına gidecem diyorum 😄
aysme tugbisssdgshsh beraber büyürler , hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bizede haber verin valla merak ettim 😂😅
patlakprezervatif tugbisssdgshsh son adet tarihimden 20 gün sonra. Ama ilişkiyi baz alırsam 1hafta sonra kan vermiştim