Hatiiceuucar Selam kızlar Ümraniye de oturuyorum Anadolu yakasında gerçekten memnun kaldığınız, istediğimde ulaşabildiğim deneyimli bilgili çocuk doktoru öneriniz varmı 🥹 gidiple memnun kaldıklarınız yada takipli olduğunuz doktorlar ?
lavindevrim Hatiiceuucar çamlıca erdem hastanesinde vural bey var çocuk doktoru çok ilgili ben kızımı hep vural bey e götürüyordum daha sonra da göztepe hastanesinde kübra yılmaz ı önerdiler ona götürmeye devam ettim o da aşırı tatlı ve ilgili
hazale966 Hatiiceuucar çakmak erdem kürşat hoca. Kızım hasta oldugunda whatsapptan iletişim kurdugumda dönüş yapıyor hemen. Ben memnunum
defnedilej Hatiiceuucar özelçamlıca erdemde vural bey.ümraniye eğitim araştırma hastanesinde huri maral ve elif özbey,ezgi nozkurt çok tatlı .genlde ümraniye eah götürüyprum
Retzja Çakmak Erdem hastanesi Şuera Oruçlu. Bebeğim doğduğundan beri takipliyiz, inanılmaz ilgili ve bilgili bir hanımefendi.
Hatiiceuucar Retzja çok teşekkür ederim anabinadamı şuera hanım 🙏 bizde çakmak erdemde farklı bir doktorda takipliyiz ek binada bizim doktor
Hatiiceuucar lavindevrim Vural beyin adını farklı postlar da da görmüştüm gerçekten memnun gidenler 🙂 siz neden değiştirdiniz acaba
lavindevrim Hatiiceuucar fiyatlar dan dolayı devlete geçtim ama kübra yılmaz da çok tatlı bir doktor göztepe hastanesinde kendisi
Hatiiceuucar defnedilej Ümraniye eah de hemen bulabiliyor musunuz randevu birde asistan oluyor galiba hep yada bana öyle denk geldi 🥹
Lilyum2729 Çakmak erdem hastanesi çocuk doktoru Esra çetinkaya tüm çocuklarımızı birlikte büyüttük çok merhametli ve bilgili bir doktordur. Şiddetle tavsiye ederim