ecemciniiz Kızlar bebeğim 28 günlük ve bu aralar az da olsa sallanmak istiyor, sallanmadan uyumuyor. Doktorlar da sallamayın bir kaç aylık olan akadar diyorlar ama ben çok şaşırdım ne yapacağımı, sizlerde var mı bu uyku sorunlarından, nasıl çözüm bulabildiniz?
heidigril ecemciniiz bizde 29 günlüğüz . Doktorun sallamaktan kastı ayak olabilir mi başını tutamıyorlar ya sağa sola gidiyor. Ben hamakta hafif sallıyorum başı sallanmıyor hamakta
organikirmik ecemciniiz sallanmayı ne bilsin çocuk da sallanmak istesin yav 😅 gazlı bi bebekse salınım hareketi rahatlatıyordur ya da anne karnında hissediyorlar ama sallanma dediğiniz ayakta sallanmaksa bu öğretilen bi şey. Ben de kucağımda sallamayı denemiştim bunu herhalde 9-10 aya kadar yaptım ne bel kaldı ne sırt. Slinge takın kucağınızda yürüyün en kötü ama salladınız mı öyle gidiyor genelde
byzgucl Hayırlı olsun ilk atak haftası sallasan da sallamasan da muhtemelen uyku sorunu yaşayacaksın tercihini sen yap 🥲🥹
byzgucl ecemciniiz demek istediğim buydu zaten yani sallanmak istiyor olabilecek büyüklükte değil çocuk yani atak haftası uyku düzeni bozukluğu iştah artışı azalışı hıçkırıklar kusmalar ağlamalar oluyor. Siz sallasanızda geçici bi çözüm olacak yine yaşayacaksınız doğal bir süreç çünkü. Masaj yaparak ve bol bol kucak ile daha rahat çözersiniz bu durumu.
ecemciniiz heidigril muhtemelen ayakta sallamadır ama ben ya kolumda ya beşiğinde sallıorum hafif hafif, yine de korkuyor insan
ecemciniiz organikirmik Sallanmak istemesinden kastım kolumda ya da beşiğinde sallanmak, ayağımda sallayacak değilim daha aylık olmamış bebeği, sling de kullanamam daha erken
organikirmik ecemciniiz sling yenidoğandan itibaren kullanılıyor, 2. Gün takmıştım ben doktor onayıyla. Siz bilirsiniz