mihrainciannesi yeni tasinacagiz oraya hiçte bilmiyorum o tarafları varmı ozel hastane ,ozgurluk mahallesine tasınacagız bizde
durubebek_ mihrainciannesi evet bende orda yaşıyorum özgürlük mahallesi burada çok yakın olan Çayırova tıp var bir de cadde üzerinde gelince artık bilirsiniz fatih caddesinde derman tıp var bir de mutlukent yakın orada merkez prime ama araçla gidilir
nisakb mihrainciannesi merhaba taşındınız mı Çayırova’ya,eşimde oradan ev almayı düşünüyor Kurtköy tarafından geleceğiz açıkçası tedirginim bilmediğim bir yer olduğu için
1durununannesi Büyük anadolu hastanesi var acil bölümüde de çocuk doktoru var diye biliyorum ihtiyacınız olursa aklınızda olsun.
mihrainciannesi nisakb evet tasindik 1 ay olacak neredeyse.Ben hala alışamadım diyebilirim Hangi mahalle üzerinden bakiyorsunuz ev
Aseldurumom_ nisakb buralar köy gibi canım özgürlük mahallesindeyim ne yakın market ne eczane var çocukla gidebileceğin ben 4 yıldır burdayım sevmiyorum artık sıkıldım
nisakb mihrainciannesi özgürlük mahallesi,yeni mahalle gibi geldik bi kaç tane ev baktık ama tam içime sinmedi evler bi parkova çevresi düzenli gibi
mihrainciannesi nisakb ozgurluk mahallesi full rampa bayır pazar uzak market uzak Biz cevreyi cok arastirmadan aldık evi .Tanidikta olmayinca zor alisirim gibi geliyor bana da
melek3675 mihrainciannesi bende adem yavuz mahallesindeyim araba yoksa zor valla yakında özel hastane var sadece hep yokuş buralar
nisakb mihrainciannesi evet ev bakarken ben benim de dikkatimi çekti her yer yokuş gerçekten bir yerlere yürüyerek gitmek bile çok zor gözüküyor ya ana cadde üzerinde oturacaksın ya da araç olması lazım ama ev için aracı satmayı düşünüyoruz:((
mihrainciannesi melek3675 araba olmayinca asiri zor oluyor ya gercekten ,Evet derman tip merkezi var orayi gördüm. yaz ayı sorun degil bir sekilde halledilirde kış ayında buranın halki ne yapiyor bilemedim 🥲