Minikyavruum Hipp organik combiotik kullanıyoruz anne sütüne ek Ama ağırlık mama 3 gün önce 2 günde kakasını yapmıştı çamur gibi Bu sefer 3 gün oldu yapmadı ne yapmalıyım bilemedim Zeytinyağı gaz damlası veriyorum kaç gün yapmaması normal
dilan2431 Minikyavruum beş güne kadar olabiliyormuş bebeğiniz huzursuz değilse ağlamıyorsa bekleyin ama huzursuzsa doktora gösterin
ozdenizzz Minikyavruum tıbben kabız denilmek için 5-7 gün demişti doktorumuz ama benim ikizler her gün yapmaya alışınca 1 gün yapmayınca huzursuz oluyolardı o aylarda. Şuan hatırlamadığım tek şey 2. Mı yoksa 3. Ay mıydı bilmiyorum o yüzden sizi yanıltmak istemem doktorumuz bir mamasına azcık zeytinyağ ile karıştır üstte kalmasın demişti ben 1 kere denedim ama sonra normale dönünce bıraktım. Probiyotik kullanıyor musunuz ?
umos_ Minikyavruum popo deliğini uyarın içine birşey sokmadan. Her alt değiştirmede parmagınıza zeytinyağı sürün ya da ıslak pamukla deliğe dıştan hafif masaj yapın benim kızımda çok işe yaradı. Ya da doktorunuzdan fitil isteyin 4 gün yapmadıgında biz fiil attık sonra bu dediklerimi yaptım 2 gğnde bir kaka yapıyoruz 35 günlüğüz
duyguaksoy Minikyavruum bir seferlikse klasik çözümler ama sürekli tekrarlayan bi durumsa besin alerji ihtimalini düşünün bağırsakları etkiliyor