edaliebruli Kaleidon damlayı gaz için ocean damlayı d vitamini için doktor verdi bunu günlük mü kullanıyorsunuz kullanan arkadaşlar
Mavigokyuzu edaliebruli kaleidon um gaz damlası olduğuna emin misiniz , probiyotik olabilir mi? Probiyotıik eğer mama alan bir bebeğiniz varsa evet bağırsak sitemini rahatlatır
minnakanneyim edaliebruli ocean d vitamini mi eğer oysa günlük 3 damla fıs fıs kullanacaksanız 1 fıs öğleden önce verin sonra verirseniz uykusuzluk yapabilir
mkdmomm Ya düzenli kullanımda etki eder demişti hekim kullandım sonra bio gaia var bağırsak düzenleyici kendi kendine ona geçtim dünya varmış dedim şuan nursey kullanıyorum çoğu kez unutuyorum artık gaz sorunu kalmadı. Ama diğerlerini hep her gün kullandım
hamcokelek33 Mavigokyuzu kaleidon probiyotik. Antibiyotik sonrası kullanıyoruz şu an bebeğim 11 aylık
Mavigokyuzu hamcokelek33 Ben de öyle biliyorum, hanımefendi gaz damlası deyince acaba firma gaz damlası da mı üretiyor diye tereddüt ettim
busbus10 minnakanneyim yoğun bakımda yatarken hemşireler öğlen 12 de vermişler hep d vitamini bende sordum uykusuzluk yapabilirmiş diye hayır diyorlar