gulseew Sizde beslenme reddi yaşıyormusunuz mama içerken hepsi bitirmiyor yarısını bırakıyor uyurken hepsini içiyor
anonimomss gulseew meme reddi oldu yürüyerek emziriyorum onda bile itip ağlıyor çok sık uykusu geliyor ama uyumuyor gündüz uykuları nanay oldu gece uykuları kısaldı gün bitsin diye saate bakıp duruyorum 3 gündür böyleyiz eninde sonunda düzelecek herhalde
12betul gulseew Zaten 3 ay ya da 3,5 ay gibi atak dönemi ciddi meme mama reddi oluyor yaklaşık 1 hafta sürüyor .ama düzene girecektir inşallah 🌸
gulseew anonimomss bizde meme reddi yaşadık emmiyor artık sağıp veriyorum bide mama yiyor akşamları zor uyutuyorum ağlıyor gündüzde 10 dakika uyuyor kalkıyor
mehtap7506 gulseew ne kadardır böyle peki teklif ediyor musunuz arada istemiyor mu? Ben de red yaşıyorum çok üzülüyorum.
gulseew mehtap7506 biberondan verince benim bebegimde içiyor teklif ediyorum ama asla almıyor diliyle geri itiyor ağlıyor uykuluyken deniyorum yine almıyor 1 aydır yaşıyoruz meme reddi
aysel_mustafa gulseew 2ayında yaşadım meme reddini kucağıma alıb sallıyordum emzik veriyordum emziği iştahlı emdiği zaman hemen emziği çıkarıb memeyi veriyordum öyle nerdeyse 10gün uğraştım pes etmeyin sizde emzik alıyorsa öyle bi deneyin derim