muazze Canım ben biraz sana kendi hikayemden bahsedeyim Bende hiç bir sorun yok Eşimde sıkıntı vardı 2 kez tüp Bebek denedik 3. Tedavide doktor bana Histereskopi yapacağını söyledi Rahim filminden biraz daha geniş çaplı benzeri ama mecburdum yapmaya ultrasonda görünmeyen şey orda görünebilir dedi ve hiç bir sorun çıkmadı hatta parça alındı iki hafta sonra sonuç geldi oda temiz sonra hemen tüp Bebek yapıldı şükür tuttu Kızım oldu Kızımdan sonra iki kez daha denedik yine tutmadı Ve doktorum Yine histereskopi yapacağını söyledi çok düşündüm yapmicam dedim bir kez yapıldı ikinci kez yapmaya ne gerek var dedim hepsi para sonuçta kolay değil çok araştırdım ama sezeryandan sonra sorun olabiliyor hiç bir şey olmasa bile ufak bir temizleme işlemi yapıyorlar Arkasından tekrar tüp Bebek denicem bu 6. Olacak mecburum yapmaya yapmasam tutmasa ona bağlicam keşke diyecem biz elimizden geleni yapalım Takdir Allah’ın Çok Yıpratıcı bir süreç Allah Kalbimizde olanı en hayırlı güzel şekilde versin inşallah