hamilesavi Merhaba kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük. Sürekli öksürmeye başladı ama emin olamıyorum gerçek öksürüğe de benzemiyor. Küçük bir ühü ühü deyip gülüyor sonra. Bu yaştaki bebek numara yapmayı bilir mi? Sizde oldu mu hiç?? Doktora götürmeli miyim gerçek midir kararsızım
Burcak61 hamilesavi benimki memeye gelmek istediğinde ya da memeyi gördüğünde ühü ühü yapıyor bazen 😂şu an 5 ay 11 günlük ama o zamanlarda başladı yavaş yavaş
Mom0008 hamilesavi benimki 2 aylık ara ara oda öksürük oluyor böyle gıcık gibi ağzına kusmuşı geldiğinde yapıyor genellikle😂 doktora sordum sıkıntı yoktu
symstf hamilesavi doktora götğrmekte fayda var ben böyle sadece basit taklit yapar gibi öksürükten götürdüm hasta mı değil mi diye influenza çıktı.
asyarslan60 hamilesavi Bebeğimin burun akıntısı var sürekli temizliyorum ve bazen akıntı genzine kaçınca öksürür gibi yapıyor yada tükürük fazla olunca oluyor Beslenme çiş sayısı ateş vs normalse korkmayın,aklınızda kalmasın derseniz video çekip doktorunuza izletin
hamilesavi Burcak61 hadi ya😂benimki ona bakmadığımda yapıp duruyor genelde. Dikkat çekmeye çalışıyor sanki
mkdmomm Kız 5.5 aylık oğlum var ben alerjiden bir aydır öksürüyorum aynısını yapıp gülüyor dr a sordum ayna nöronlar taklit ediyor dedi 😂😂
hamilesavi symstf aaa Eyvah Eyvah 😳 teşekkür ederim dönüş için. Başka belirtileriniz var mıydı halsizlik, çişli bez sayısı azalması gibi şeyler
symstf hamilesavi hayır hiç bir belirti yoktu sadece solunumu biraz hızlıydı bunu da doktor farketti açıkçası biraz deneyimsiz olunca o zamanlar bilmiyordum.
nurkbl Merhaba, öksürünce tepki veriyorsanız ilgi çekmek için yapıyor olabilir. Bizimki de bir ara çok yaptı. Gerçek öksürükse özellikle uykuda devam eder hatta uyandırır bu şekilde ayırt edebilirsiniz ama şüpheniz varsa doktora danışın tabi ki
hamilesavi nurkbl yatırınca öksürüyor ama uykusunda öksürmüyor. Kuru bir öksürük acaba salyası mı fazla diye düşünüyorum
hamilesavi asyarslan60 evet evet hepsi normal. Ben de tükürükten şüpheleniyorum. Bulunduğum ilde doktorlar tel vermiyor, biz zorla aldık hastaları için kullandığı telefonu çok eski kamerasız 😂 doktora soramıyoruz böyle de saçma bir durum
Mukaddeshnn hamilesavi benm kızım 3 aylik iken arkadaşa gitmiştik arkadaşın çocuğu öksürüyordu eve geldik benim kızım durmadan oksurmeye başladı taklit yaptığına kanat getirdik 3 aylik bebek nasıl yapabilir dedik ama yapıyormuş ilk kendi çocuğumla gördüm suan şimdi sizden duyuyorum.
hamilesavi Mukaddeshnn ay dünyaya geleli daha 3 ay olmuş sen ne bilirsin takliti 😂sandığımızdan daha zekiler gerçekten
1cocukannesi_1 hamilesavi öksürdüğünde onunla ilgilenince daha çok yapıyorlar kaç tame doktorla kavga ettim öksürüyor nedenini bulamıyorsunuz diye en son taklik yaptığını anladık 😂