oylesinebiri__ alpaslanmom_ valla o kadar mamayı bile bırakamadık her öğün camı açıp tüm gücümle yemiyor diye bağırmak istiyorum
Pamukhanim_ alpaslanmom_ aynı canım kahvaltı yapmadı çerez vermiycem dedim ama koydum önüne kabak çekirdeği bari yesin midesine bişey girsin diye
patlakprezervatif alpaslanmom_ kesinlikle c derim. En başından beri çocuğum bana bağlı ama bağımlı olmasın istiyorum 😄
alpaslanmom_ beybitolat isterseniz kontrolde sorun Ocean çinko bisglisinat ve Nutrigen üzüm çekirdeği şurubu biz bunları kullanmıştık doktorunuz belki önerir
alpaslanmom_ patlakprezervatif kaç aylık ? Benim oğlum daha yaşına girdi mızıkçılık değilde yıkıp döküyor oturup adam akıllı oyun kuramadık hala 😃😃
anonimli alpaslanmom_ pert oluyorum valla Ben yatağa girene kadar yatar ben yatağa girince, odası ayrı olmasına rağmen uyanır🤦🏻♀️
patlakprezervatif alpaslanmom_ 14,5 aylık 😄. Eğer oturmalı scooter’a binerse sürmeme izin veriyor. Çünkü boyu yetmiyor 😂. Ama bul-tak oynamak istersek yerine uygun atmıyor başlığı çıkartıp hazneye koyuyor 😄
alpaslanmom_ babylinda02 uyumayan çocuk çok zor gece uykusu gündüzü tutmuyor bide çok kötü oluyor insan