ozlem0303 Arkadaşlar oglum 13 aylik ,sunnet ettirmeyi düşünüyorum. Genel anestezi ile mi yoksa lokal anestezi ile mi yapiyorlar bileniniz var mi? Bide iyilesme süreci nasil oluyor kac gunde?
Mariposa ozlem0303 biz 40, gunlukken yaptirdik lokal anestezi uyguladilar. Doktorumuz 2 aydan sonra genel anestezi ile yapiyoruz demisti. Her hastane /dr farkli olabilir tabi.
Hiilyuss ozlem0303 biz de 13 aylıkken genelle olduk iyileşme çok hızlıydı orasını düsünmeyin krem melhem hiçbisiy kullnmadık bile. Erkek kardeşim de 13 aylıkken lokalle olmustu yıllar önce. Cocugun canı acımıyor ama ellerini ayaklarını tuttugumuz için perisan oömautu ağlamaktan. Telefon tablet açınca durur kıpırdamaz paniklemez diyorsanız lokali düsünğn derim
Mariposa 1anne1cocukk evet doktorun tarzina gore degisiyor sanirim. İki doktorla gorustum ikisi de ayni seyi soylediler
ozlem0303 Hiilyuss eline hic telefon fln vermiyorum zatn pek izleyen bi cocuk degil durur mu bilmiyorum keske daha once yaptirsaydim ama kucuk diye kiyamadim