Ece123 Ben mama bulamıyorum bı paket değişimimi söz konusu Bebelac Gold iki numara da https://imgyukle.com/i/JQOr6P
[silindi] Ece123 ıcerık ve paket degısımı soz kpnusu sanırım bende aldım bu paketten ıcerıgıne prebıyotık ve vıtamın eklenmıs sanırım
Prensesannesiii26 Ece123 mama aynı içine prebiyotik ve vitamin eklenmiş ve kutusu değişmiş sadece geri kalan herşeyi aynı
Ece123 Prensesannesiii26 teşekkür ederim bunu kullancaz artık mama bulmak çok zor zaten eczane getirmemiş marketlerde yok bir tane bulabildim
Prensesannesiii26 Ece123 internetten sipariş ver en iyisi canım bende çok zor buldum valla millet stok yapcam diye bize bişey kalmadı dusuncesizlik diz boyu 🤷🤷
Ece123 Prensesannesiii26 aynen öyle canım eşim de dedi çok alalim lazım olur bulamayız filan dedi bende dedim yok insanlara da kalsın ihtiyacı olan bulamaz sonra dedim ama hak getire bir tane kalmış
Ece123 Prensesannesiii26 ben mama konusunda internete güvenemiyorum canım bir defa aldık pişman oldum
Prensesannesiii26 Ece123 Migros sanal marketten al o zaman ben çoğu şeyi ordan alıyorum gaz parası vereceğime kargo parası veriyorum üç beş lira 🤣🤣