eddyy Kızlar merhaba, bebeğim 3 aylık oldu eşim sabah erken kalktığı için ya biz salonda ya da o salonda yatıyor artık sıkıldım bu durumda bebeğimin de bir uyku düzeni yok sabah alarm sesinden dolayı bunu yapıyoruz siz nasıl çözdünüz? Ne yapabiliriz?
ikibebikoannesi eddyy biz ayırmadık yatakları. Eşim hiç rahatsız olmaz. Olursada kendi bilir birlikte yaptık bizim çocugumuz😀 evet çok ağladığında uyanıyor felan ama geri uyuyor yapacak bir sey yok. Bebegimde alarm sesinden hiç rahatsız olmadı bir kere çaldıgında otomatik koşuyorduk telefona hemen kapatıyorduk. Oda alıştı galiba sese hala daha duymaz
ikibebikoannesi eddyy sizde telefonu başucunuza koyun madem hemem kapatırsınız bebeginiz de elbet alışacaktır çok hassaslıga alışmadıysa
Lolik eddyy biz ayrı yatmadık hiç , haftada bir şehir dışına çıktığı oluyordu o günler bazen ayrı yatıyorduk, uzun yol araba kullanıcak vs diye ben diyordum onuda , aklım kalmasın diye.
xbeyza_ eddyy eşim gece çalışıyor sabah çok erken saatte geliyor. Gündüz uyuyor. Her gün çalışmıyor haftanın bazı günleri izinli tabiki. Bizde de yatak ayırma muhabbeti olmadı. Bence olmamalı da. Bebegide sessiz ortamda uyutmaya sakın alıştırmayin bırakin alışsın sese yoksa çok zorlanırsınız. Bırakın esinizde alışsın uyanırsa yeniden uyusun yapacak bir şey yok onunda çocuğu 😃
dilara_61 Benim bebeğimde üç buçuk aylık bizde 2 aydır nerdeyse ayrı yatıyoruz çünkü eşim horluyo ve bebeğimi uyandırıyor. Sese çok hassas hemen irkiliyo :(
gktrkl eddyy Kesinlikle Ayırmayın Ben o hatayı 6 ay ayrı yatırarak yaptım eşimin ilgi alakası bitmedi ama yanlışmış onu farkettim ve psikolokmbi tanıdığım kesinlikle odaların ayrılmaması gerektiğini söyledi babada hissedecek baba olduğunu duyacak o sesi yapacak bişey yok demişti.Bi şekil konuşarak eşinizle yatakları birleştirin derim :))
aysel_mustafa eddyy 3bebeğimiz var 4-2 yaş ve 2aylık hiç bir bebekte yatağı ayırmadık hep beraber uyuduk rahatsız olursan git salonda yat dedim ama gitmedi çok şükür sabah namaza kalkmak için alarm kuruyor telefonu yastığının altına koyuyor hemen kapatıyor.sizde öyle yapın derim hem bebek sessizliğe alışmasın çok zorlanırsınız.
eddyy aysel_mustafa sorun eşimde değil ki alarma uyanmıyor ben dürtükleye dürtükleye anca o zamana kadar da uyanıyor Bebikom işte
organikirmik eddyy eşim rahatsız olduğu için değil çocuğum rahatsız olduğu için ayırdım ben odaları. Zaten beşikte uyumadı bi süre sonra sığamadık. Pişman değilim
aysel_mustafa eddyy yalnış anlamayın sorun eşinizde diye yazmadım bebişiniz alışsın bence sese bi şekilde çabuk alışma zamnı bide.
gktrkl eddyy Bebişiniz uyansa bile ayrı yatmayın derim benimde bebeğim uyanıyordu horlamasından ama iyi olmuyor ya eş ister istemez bi soğukluk oluyor
xbeyza_ eddyy sorun sadece alarmsa yaninkza alın hemen kapatirsiniz. Bazilarjnin kocası horluyor mesela o sebepten çocuk uyanıyor devamlı falaj o daha kötü 😃 Ama dediğim gibi olabildiğince sesli ortamda uyut falan pişman olursun parmak ucunda yürümek istemiyorsan yıllarca, sese alıştır 😃 götürüp sessiz yerde uyutacam diye illa uğraşma
eddyy xbeyza_ ayy valla benimki de horluyor ama bangır bangır alarma daha ziyade korkup uyanıyor ondan 🥲 alıştıracağım yapacak bir şey yok
mkdmomm Biz de 5.5 aylık hiç ayırmadık zaten ay sonu odasına geçecek artık gece uyanması yok 3 aylıktan beri. Eşim aşırı horlar ve alarmı dağı taşı deler hahahaha sanırım bebek mizacı o güzelim benimki uyanmadı hiç bazı bebişlerin uykusu hafif demek ki 😇
thsinurr eddyy ilk 2 ay ayrı yattık kardesim bende kalıyordu sonrasında eşime söyledim rahatsız oluyorsan ayrı yatalım diye işleri çok yoğundu çünkü eşim istemedi ondan beri birlikte yatıyoruz