ezgiliiii Yüzümü yaktım kabuk bağladı gecti ama izi kaldı madefix fito vs kullandım ama çenemde kızarıklık va rne iyi gelir ize bilen var mı
Gokce320 ezgiliiii madecasol krem iyi gelir oğlumun yüzü ütüye yapışıp yanmıştı o kremi sürdüm hep onunla baya kayboldu
1cocukannesi_1 ezgiliiii sadece kızarıklık varsa bol bol nemlendirin ve güneş görmesin bi kaç ay sonra kendiliğinden geçiyor ama güneş görürse kalıcı oluyormuş
ezgiliiii 1cocukannesi_1 krem sürüyorum ama cocugu parka götürünce illaki görüyor güneş 1 ay oldu hala kızarık
1cocukannesi_1 ezgiliiii yüksek faktörlü güneş kremi kullanın kızımın da neredeyse 2 hafta önce eli yandı şuan kızarıklık kaldı doktor bol bol nemlendirin ve güneşten koruyun geçer dedi ama işte güneş kalıcı yapabiliyormuş
ezgiliiii 3kedili2bebekli var o ama bir yakınım yapmıstı zeytinyagına otu koymuslar beklemiş içinde heralde etki eder
caglaay ezgiliiii domuz yağı, başka hiçbişey geçirmez yanıklara o kadar iyi geliyor ki saniyler içinde yanık acısını alıyor ve ne izi kalıyor ne acısı , geçmiş olsun
seval868_ ezgiliiii annem yumurtanın beyazını köpüklenene kadar çırpıp onu sürerdi bize iz falan kalmazdı
ezgiliiii seval868_ henüz deneyemedm bira huysuz kızım buara yarın yapıcam ama inşallah yumruta akını cırpıyrm sürüyrm kuruyunca yıkıyrm demi