Minikanne15 Kızlar merhaba 3 ay 8 ylık kızım var bazı kelimeler de evet te epet gibi kullanıyo dil terapistine götürmek istiyorum ,malum özel seanslar pahalı rapor çıkarsam daha sonra bi yerde gözükür mü bilgisi olan varsa yazsın lütfen
sengul34 Minikanne15 üç yaşında herhalde sakız çiğniyorsa sakız yerin dil terapisine çok iyi bir de devlet hastanelerine götürürsen yardımcı olurlar
Busegr Minikanne15 e nabızda sağlıklı hayat merkezi randevusu al yazan yer var ya ordan çocuk gelişimi danışmanlığı birimi yazar ordan randevu al bence çok güzel yönlendirme yapıyor uzmanlar neye ihtiyaç olduğunu söylüyorlar hemen
Busegr Minikanne15 ben götürdüm konuşmuyor kızım kendince bir dil çıkardı ondan ötürü ama konuşma geriliği değilmiş geç konuşmaymış 3,5 yaşta eğer harfleri çıkaramazsa dil terapisine götür dedi
Busegr Minikanne15 randevu bulmak zor değil bahsettiğim uzmanlara ve psikolog ilgileniyor zaten belki biraz daha beklemeni söyler belki dil terapisi önerir her yaşın ve çocuğun durumu farklı tabi