Rabiiul Kızlar kayınvalidem ve kayınpederimi yarın yemeğe çağırmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum, ya et sote ya da etli nohut yapmayı düşünüyorum sizce? Yanına neler yapabilirim fikir atın 😵💫
elif2112yigit Rabiiul et sote, pirinç pilavı, mevsim salata birde çorba ekle seviyorlarsa eğer iki tabağa çiğköfte yapıp koyabilirsin sofraya değişiklik olsun diye ekmek olarak lavaş güzel olur birde çorba yerine cacıkta olabilir ferah ferah
derinmavi57 Rabiiul ben geçen gün misafir ağırladım menüm şöyleydi belki size fikir olur Mercimek çorbası Güveçte başemel soslu et Sote Pirinç pilavı Zeytinyağlı sarma Soğan dolması Çiğ köfte Salata Kıymalı börek Zetinyağlı kereviz Havuç tarator Tatlı kemalpaşa ve sütlaç
asilazmazbalkokmaz Rabiiul Nohut pilavsız olmaz sotede. Önden bir çorba güzel olur. Salata yaparsınız. Bir iki meze, varsa hazırda içli köfte kızartılabilir.
talhamamy Rabiiul et soteye patates püresi çok yakılıyor ortaya salata fırında kaşarlı mantar ve bi güzel soğan mezesi yakışır
Rabiiul elif2112yigit pilav Salata Zeytinyağlı yaprak sarma İçli köfte Bunları düşündüm çorba ve ana yemeğe karar veremedim
Rabiiul talhamamy ayyyy patates püresine bayılırım çokda güzel yaparım et sote yapayım en iyisi bugün jülyen et almıştım biberli patatesli mükemmel oluyor
Rabiiul asilazmazbalkokmaz pilav yapıcam zaten canım ana yemeğe karar verememiştim ama püre yazmış arkadaş aklıma gelmemişti sote yapıcam yanına püre