arilanki_ Kızlar ana kucağı kullandınız mı ? Bebişim 22 günlük. Ana kucağı için erken mi ? Siz ne bebekleriniz ne kadarlıkken kullandınız ?
gg3848 arilanki_ ben 40 günlükken kullanmaya başlamıştım çok sevmişti kızım gazını çıkartmasına tuvaletine yapmasına çok faydası oluyordu
patlakprezervatif arilanki_ aldım ama hiç doğru düzgün kullanamadım. Ben salıncak şeklinde olanından almıştım
[silindi] arilanki_ Evet iki bebeğimde de 1 aylık olduklarından beri kullandım, kullanıyorum. Manuel. Elim ayağım.
gzdeumay arilanki_ kesinlikle kullanmalısın büyük rahatlık. Mamma ana kucağı manuel 1 yaşına kadar her gün sürekli kullandım, taşıması da çok rahat her yere götürdüm. Gazını da onda çok rahat çıkarıyordu. Bebeği olan herkese ilk tavsiyem
gultennnn arilanki_ Mama’nın ana kucağına aldım bebeğim daha bir aylık bile değil başta pusete koyuyordum evi şey yaparken puset rahat değildi ana kucağı da 14:15 günlükken başladık
juli_naz arilanki_ ben 1 aylık felan koymaya başladım ve şu anda 5 aylık hiç sevmedi onu 5 dakika sonra canı sıkılıyor 😑
MamaUygarVibes arilanki_ 4moms ve babybjorn almistim iki tane biri manuel diğeri elektrikliydi. Benim oğlum 4moms i daha çok sevdi.
gultennnn arilanki_ en üst kademeye getiriyorum gaza da yardımcı olur dıye mecbur diğer türlü ağlamayı duyamayız ve duruyor
123456777 arilanki_ 10. Gününde koymaya başlamıştım gün içinde ara ara uyusun diye , ama bebeğim kolik bi bebekti sevmedi kullanamadım hiç 🫠 umarım sizin bebeğiniz sever, rahat edersiniz diye düşünüyorum
karahanlii0 Kraftın otomatif ve pierre cardin nin manuel olanını aldım ikisini de kullanıyorum bebeğim 43 günlük