muazze Ev almayi planliyoruz esim dublex istiyor ama ben sevmiyorum dublexleri.orturanlar iyi yanlari kotu yanlari nelerdir yazrsaniz sevirim.benim dusuncem alt katta 3 oda mutfak wc olmasi ust kati keyfi kullanmak icin ikidebir in cik yapmayiz sizin fikirleriniz nedir 🫠🫶🍒
birbebibirkedi muazze benim tercihim dubleks olacaksa müstakil evlerden olacak apartman daireinde beğenmiyorum bana çok zor geliyor birde sürekli in çık in çık birde bebek veya çocuk varsa aşırı zor oluyor ama müstakil kocaman dubleks isterdim orası ayrı 😂
[silindi] muazze Eğer temizlik için destek alacaksanız dubleks. Ama yok her şey bana bakıyor derseniz dubleks asla. Çok zor temizliği, hele çocuklarla daha da zor.
Nikita muazze 7 sene dublekste oturdum. Temizlik en büyük sıkıntı. Ya malzemeleri indir çıkar yapacaksın ya da üst kata da malzeme alacaksın. Aynı anda iki katı temizlemek çok zor ama öyle yapmayınca da ev asla temiz hissettirmiyor.
avkatanne muazze eğer apartmansa düz ev, müstakil ise dubleks olabilir. apartman dairelerindeki dublekslerde merdivenler bile dar oluyor in çık zor. temizlik açısından da düz daha rahat. en basitinden robot süpürge açısından bile bi aşağı bi yukarı yapmaya gerek yok. temizlik malzemeleri keza öyle. çocuk için de tehlikeli.
uykuyahassrett Dublex pişmanlıktır. Kesinlikle düz ev hele ki çocuklar icin dublex cok zor temizliğini söylemiyorum bile…
zarifhanims muazze benim evim 3 katlı. En alt katta kiler depo ve garaj var. Orta katta mutfak salon oturma odası ve banyo tuvalet balkon var. En üst katta da çamaşır odası ve yatak odaları ve banyolar ve balkon var. Bu şekilde çok rahat bir düzenim var. Biri geleceği zaman komple evi toplamak yerine alt katı topluyorum. Alt katın banyosu ve tuvaleti kullanılmadığı için her zaman temiz oluyor. Ortada kıyafet olmuyor. Etrafta oyuncak süpürge fazla eşya olmuyor. Kimse de yukarı çıkmıyor. Temizliği de bana göre çok kolay. Her şeyin yeri olduğu için rahatça topluyorum. Yukarı çıkacakları da merdivende biriktirip çıkarken kucaklayıp götürüyorum
Alparslanim1 muazze dublex çok sıkıntı ya hiç tavsiye etmem. İn çık çok sıkıntı yengemlerin evi dubleks genç kızları var onlar bile in çık yapmaya üşeniyor
cokbilmismom muazze dubleks ev pişmanlıktır 8 senedir ben bıktım valla hele bide çocuktan sonra suan 2 yaşında onun güvenliğini sağlamak vs aşırı sıkıntı iki taraftafa kapı far kapılarım kilidini artık açıyor bide iple bağlıyoruz inip çıktıkça çile resmen. Bire merdivenler hep eşya dolu asagiya inecek yukarıya çıkacak ayyyyy yazarken sinirlerim tepeme geldi of
asilazmazbalkokmaz Villa değilse düz ev 😄 Dubleks düzeni alt katta salon, mutfak, banyo üst katta yatak odaları, banyo, çamaşır alanı şeklinde olmalı. En azından daha rahat bir kullanımı oluyor. Yinede dümdüz eve göre iki katlı evin temizliğide yaşamasıda zor. 🙂