rukiye33 duyguaksoy miniesi şu şekilde söyleyeyim parfüm boya ve zararlı kimyasallar icermemesi nedeniyle bebeklerin hassas cildi icin güvenli ama tamamen de Dogal veya organik oldugunda dair Bi bilgi yok
rukiye33 duyguaksoy ben Dogal yada temiz arıyorum demedim ki kullanıp memnun kaldıgınız deterjan ismi sordum
duyguaksoy rukiye33 bebek deterjanı önerisi sorunca temiz olmasının bir kriter olmasını isteyeceğinizi düşünmüştüm
kurabiyeee rukiye33 şimdiye kadar siveno kullandım ne kokuları geçirdi ne lekeleri bende e bebekteki markaya geçtim deneye deneye bulacağım artık
rukiye33 Annekokusu- uni baby ile dalin yumuşatıcı mı kullanıyorsunuz kokuda farklılık oluyormu ikisinde farklı marka
Annekokusu- rukiye33 rukiye33 konuda bir farklılık olmuyor çünkü deterjanın bi kokusu yok o yüzden yumuşatıcı kokuyor hep
rachelgreen_ rukiye33 dalin’in granül sabun deterjanını kullanıyorum mis gibi sabun kokusu bırakıyor ama buram buram değil tabi sonuçta bebişler için azcık koksa yeter
cokbilmismom rukiye33 bebekler için olan hiç bir şeyin yoğun bir konusunun olmaması gerekiyor zaten. Yumuşatıcı hiç kullanmayın aşırı zararlı. Ben omo bebek kullanıyorum
asena3265 rukiye33 e bebeğim kendi markası baby me sıvı deterjan ve mor kapaklı leke çıkarıcısını kullanıyorum 3 aydır.Çok memnunum