gull00 Ben başlıyorum ; Şuan gebelik istiyorum hiç belirti yaşamadan 6-7 aylık hamileyken öğrenmek istiyorum 😃😃
3kedili2bebekli gull00 hamileyim su an 30 haftalık ve bebeği başkası taşısın istiyorum daha fazla agirlasmak istemiyorum yada zaman biraz yavaslasin istiyorum 😂
gull00 hemshireanne valla doğru mu değilmi bilmiyorum komşumuzun kızı 9. Ayına girdiğinde öğrendiğini iddia ediyordu
3kedili2bebekli hemshireanne görümcem 3. Çocuğunu 7. Ayda öğrenmiş aslında acaba mi demiş ama konduramamis kiloluymusta çocukta daha küçükmüş yoktur canım ya falan derken tekmeler iyice sertlesince utana sıkıla doktora gitmiş 😂
Tatlican hemshireanne Elitim 5 aylıkken öğrendi. Bebek kımıldamış. Kendini hasta sandı korktu. 2. Çocuktu
dilan2431 hemshireanne imkansız değil kaynanam 4.çocuğunu 6 ay olana kadar fark etmemiş karnında şişlik gaz var diye sağlık ocağına gidiyor kutu kutu ilaç içmiş en son hastaneye gidince ögreniyor 😅
guzelanne71 hemshireanne mümkün.Eşimin sperm hareketliliği yok denecek kadar azmış yani normal yolla asla gebe kalamazsın demişti doktor bana o yüzden korunmuyoruz ☺️
Tatlican gull00 Aslında bazılarında 1. Oluyor birdaha istesede olmuyor. Yani öyle olabilir ama riske atmak. Saçma olur tabi.
hemshireanne gull00 iki taraf da sağlamsa kısmette bebek varsa mümkün değildir🥲 neyse canımız sağ olsun yeterki
Nikita gull00 var böyle. Tlc’de doğuma gittiğinde öğrenen görmüştüm. Tuvalete gittiğinde kabızım sanıp doğum yapan vardı.
hemshireanne 3kedili2bebekli yani regl oluyorduysa konduramaması normal. Belkide regli zaten düzensiz biriymiş olmayınca şübhelenmemiş. Ama her ay düzenli regl olan birinden duymadım hamileykende regli devam etsin
asilazmazbalkokmaz Eşimin vazektomi yaptırması gibi bir fantezim var, Anadolu erkeği kabul etmiyor hapı dayıyoruz kendimize. 🦥
nuraykcdg Valide-Ayse-Hafsa-Sultan şu yazınıza kalbimi bıraktım okurken bile bı an 2017 gözümde canlandı ne çok isterdim geri dönmeyi
Tatlican Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Yaşı 42 di. Test yaptı negatif. Kan verdi negatif. Oda menapoz sandı. 5 aylık ama hiç göbegi yoktu. Hatta ben ondan önce hamileydim sözde 😆😆 Ama benim kızım onunkinden 4 ay küçük😄😄
usenmedimyaptimbirvelet gull00 küçük bir suç işleyip 1 hafta hapse girmek istiyorum bana özel hücre olacak şöyle 1 hafta hep yatıyım uyuyum bi şey yapmayım. Arada eşim çocuklarımı göstersin sonra çıkıyım rjjfkdjffj
muzicelerim2 gull00 tanıdığımız bir kadın 9 ay anlamamış sürekli ilaçlar kullanmış tuvalete bir gidiyor bakmış bebek geliyor o an öğrenmiş