herseyimcocuk Evde neler yapılabilir hobi olarak kanaviçe gibi veya farklı bişey, ya da dışarda kurslar neleri önerirsiniz
patlakprezervatif herseyimcocuk punch yapmayı deneyebilirsiniz. Ben deniyordum, söktüm öyle de kaldı😅
suheyla92 herseyimcocuk mandala boyama var minik minik severseniz guzel oyaliyormus ben denemistim ama sıktı beni, seveni çok.
patlakprezervatif Kediperest bazı cafelerde boyama yapılıyor. Seçtiğiniz objeyi boyuyorsunuz. Ben yapmıştım çok iyi geldi 😊
herseyimcocuk patlakprezervatif punch aklımda hoşuma gidiyor denemedim tabi de, iğneyle mi punch kalemiyle mi yaptınız o daha kolay sanki
herseyimcocuk patlakprezervatif _Hera yakınımda nerde var böyle şeyler bilmiyorum bi araştırmam lazım
_Hera arkadaşlarınızla workshoplara gidebilirsiniz. Eğlenceli ve keyifli oluyor. Bir şeyler içip, sohbet edip, bir yandanda el becerinizi kullanabilirsiniz. Kafa dağıtmaya uygun bir etkinlik türü.
patlakprezervatif herseyimcocuk punch kalemi ile yaptım. Zaten takım halinde satılıyor. İpiyle iğnesi şablonu ve örnek resim ile birlikte
k_busra herseyimcocuk sayılarla boyama setleri var kanvas şeklinde geliyor içinde boya ve fırça da oluyor hangi renk hangi numara oldıgu yazıyor ona göre boyuyorsunuz