Tatlican Kızlar bime kuru meyve geldi. Kardeşim o markanın tadı çok güzel dedi ama 4 bime baktık yok bitmiş. Başka hangi markette olur kooperatif markette filan olurmu.
Asyaveannesi04 Tatlican dokusu markası ama çok kötü ya hiç beğenmedim ben aldım bugün çilek ve kavun tadı yok gibi
Esmabetul Tatlican bugün bimden yaban Mersin’i aldım hiç beğenmedim ya saman gibiydi tat yoktu zaten iyiki başka almamışım dedim
Tatlican durbakalim Bilmiyorum ama şu markette var derlerse kardeşime markasını sorup bakarım. İntte 160 tl dedi belki senin dediğindir. Bim’de 109 du
durbakalim Tatlican şekerli olanlardan değilse buda güzel görünüyor iştahım kabardı ama arasam da bulamam anladıgım kadarıyla😋😅
Tatlican durbakalim İntte var ama ben kuruyemişçiden biraz alırım kardeşim bim’de kimi güzel deyince canm çekti. Kuruyemişçideki okadar güzel olmuyor dedi🤷♀️
durbakalim Tatlican kuruyemişcilerdekiler dışı sekerli oluyor jelibon gibi degisik bir sey onlar.Valla benimde canım çekti😅
Asyaveannesi04 Tatlican bende çok övüldü diye aldım ama tamamen hayal kırıklığı, alır kendim kuruturum 😅
HELELEKADIN Esmabetul bende bir kere oğluma aldım ilk defa yiycekti hiç beğenmedi ben tadına baktım dediğin gibi saman gibiydi bir daha da almadım başka marka denesem mi geneli öyle kötü sanmıştım ya ben 😄
Kisirvetursu Tatlican yok canım olmaz ben trentoldan alıyorum sürekli bimden daha uyguna geliyor 4 al 3 öde kampanyası var üstüne birde dokuru100 kodunu girince daha uyguna geliyor bak şimdi çektim
Duyulurum Tatlican normalde yaban mersini tatlı+ekşi bir tadı olan lezzetli bir meyve ama diğer tüm meyveler gibi hepsi aynı olmuyor. Bazen çok tatsız çıkıyor