2_surpriz_yumurta01 Arefe den bir gün önce taktırdım adet başlangıç tarihim 14 mart ama hala kanamam var bu normal mi bir de cinsel ilişkiyi etkiler mi
senosko 2_surpriz_yumurta01 hangi spiral dan taktırdınız devlettemi özeldemi oldu işlem bende düşünüyorum taktırmayı da
Busegr 2_surpriz_yumurta01 dini yönden bakınca 10 günden sonrası kazaya giriyor sorun olmaz tıbbi olarak düşünürsek çok steril bir ortam olmadığı için bence biraz risk. Ben spiral taktırdığımda reglim 8 ay boyunca 15-20 gün sürüyordu o yüzden çıkarttırmıştım
Leila43- 2_surpriz_yumurta01 randevu alıp doktora gidebilirsin ama bence endişe edecek bişey yok benim de 1 haftayı geçip korkunca chat gptye sormuştum 2 3 haftaya kadar uzayabilir demişti
Leila43- Leila43- bu arada kanamam varken cinsel ilişkiye girmedim. Engel mi bilmiyorum ama yatağı kirletmeyeyim diye istemedim açıkçası
senosko 2_surpriz_yumurta01 kimden duysam devlette taktırdığı aktif kanama yapıyormuş acaba sprial türünden kaynaklı olabilir mi seçim hakkı sundular mı size hormonlu hormonsuz sprial olarak
2_surpriz_yumurta01 Busegr eşim biraz sorun ediyor daha bitmedi mi diye açıkcası benim de kafama takılıyor
hemshireanne 2_surpriz_yumurta01 10 günden sonra özre giriyor gusl alarak ilişkiye girebilirsiniz diğebiliyorim yine belki bilen biri yazar