-_-hUysUzvetatlikadin Yahu çocuk reyonları artık hiç çocuk reyonu gibi değil kız çocukları kadınlar gibi erkek çocukları yetişkinler gibi kıyafetler var hep. Kız çocukları reyonu zaten belli ama erkek çocukları da aynı hep soluk renk dümdüz renk o kadar ve hiç çocuk kıyafeti gib değilde küçük bi adam gibi hiç böyle cıvıl cıvıl kıyafet bulamıyorum arada bir baskılı var onlarda sadece süper kahraman dinazor ve uzay temalı başka yok. Var mı bildiğiniz markalar ben açıkçası panço ve civil dışında pek bilmiyorum artık yaşı büyüdüğü için e bebekte yok.
-_-hUysUzvetatlikadin -_-hUysUzvetatlikadin he birde zara var bildiğim ara ordan bi kaç hediye gelmişti ve hepside aşırı boya verdi malını pek beğenmedim sonradan öğrendim çakmaları da oluyormuş ama tabi hediye olunca soramadım zara dan çocuk kıyafeti alanınız var mı
yenibir -_-hUysUzvetatlikadin ben normal de zara panço bir de B&G de alıyorum çok memnunum çeşit çok ve tam çocuklara uygun şeyle var
aysebb -_-hUysUzvetatlikadin Zara kids hem kız hem erkek bölümü şahane 👌 HM de güzel ama Zara favorim
Asyaveannesi04 -_-hUysUzvetatlikadin H&M ve gapten alıyorum birde mango kids. Zara bu ara aşırı saçma yaz gelmeden askılı elbiseler, croplar almıyorum bu ara o yüzden
-_-hUysUzvetatlikadin yenibir boya verdi mi hiç çakmaları da varmış bana hediye gelmişti hepsi de boya verince kalitesinden şüphe ettim aysebb