nnoktaa HELELEKADIN 5 g ye geçti de yazı yoktu. Gece yatarken uçak moduna alıyorum. Sabah açtığımda baktım ille de yazıyordu.
babyisleeping nnoktaa ay komplo teorileri nedir hiç denk gelmedim 🫠 Turkcell gucunde 5g yazıyor telefonda. 30 günlük 80gb hediye verdi 😂
nnoktaa babyisleeping insanların psikolojilerini bozmak ve korku salmak için ortaya atılmış şeyler gibi görünüyor. 5 g ile birlikte uykusuzluk baş ağrısı sinir stres vs daha çok görülecekmişmişmiş. Ya hu bunlar zaten varolan şeyler. Bu hayat şartlarında çok normal bunları yaşamamız. Sosyal medyada arama kısmına 5g yazsanız bile bir sürü çıkıyor.
nnoktaa serbestgezentavuk klasik, baş ağrısı yorgunluk uykusuzluk stres sinir gibi şeylere sebep olacakmış. Ee bunlar zaten var. Bir de 5 g bizi takip edecekmiş. 4g zaten ediyormuş. Ama 5 g oturduğumuz sandalyeye kadsr bilecekmişmişmiş
anonimli Telefonu güncellersem 5G olurmuş ama hiç güncelleyesim yok. Zaten WiFi kullanıyorum amaan hat da kalsın 4.5G de. İnterneti hızlı yapıp paketin de hızlı bitmesini sağlayacaklar ki yeni paket alalım😂🤦🏻♀️
serbestgezentavuk nnoktaa Ay zaten bizi bilmiyorlar mı sanki tuvalette kaç dk kaldığımızı bile biliyorlardır
symstf [silindi] bende de var aynısı 😂 bir kaç gün ömce de telefonun 5g uyumlu değil gelde kampanyalarımızdan faydalan diye meaaj atmışlardı 😂😂telefon satacaklar bana 😂😂😂😂