oglusannesii Oğlum 34 günlük ilk günden kullanıyorum başta yoktu bu şikayetim 1 haftadır hep taşma yapıyordu 2 numaraya geçtim taşma devam ediyor. Piştikte yapmadı bez değiştirmekte kararsızım. Var mı bu durum hakkında şikayeti olan anneler ?
uykusuzmom_ oglusannesii üç aydan sonra Baby turco geçtim rahat ettim yapısı bile daha yumuşak ikisini yan yana koydum ilk aldığım da sleepy kağıt gibiydi resmen
mslhfs oglusannesii memenun kalmamıştım bende molfix kullanıyoruz mavi paket çok memnunum yapısı kalıbı çok güzel tavsiye ederim
omer_752 Evet bizde de taşıyor ilk oglumda da taştı ama pişik yapmadigi için birakmicam bı numara büyüğe gec
fatmanur_ckc Bizde de durum aynı sürekli taşırdı ben değiştirdim şu an kullandığım markadan çok memnunum
uykuyahassrett Bizde de durum ayni 1 numara büyüğe geçtim yine ayni taşırma sorunu devam ediyor farkli marka denedim o iyiydi elimdeki paket bitince diğer markaya geçeceğim
uykuyahassrett silatercan bimin kendi markasi jenny willy. Premium olan degil o sızdırıyor diğeri olacak