dogakusumx merhaba benim oğlum 6 aylıktan da küçüktü o zamanlar 4-5 aylıktı belki de daha küçüktü tam hatırlamıyorum oturma odasında şahit olduğum beşiğin içinde yatıyordu ortalığa bakınıp oynuyordu. Birden gözlerini bi yere dikip öylece dalıyordu sesleniyoruz yok dürtüyoruz yok sonra nefesini tutup kıpkırmızı olana kadar sıkıyordu kendini sonra birden salıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyordu. Bunu aniden farklı zamanlarda yapıyordu ve gerçekten o durum çok korkutucuydu dalması gözlerini kırpmaması korkunç bir durumdu doğrumudur bilmem ama kötü şeyler musallat oluyor dedi ailem muska yazdırdık içinde işte çocuğun gece korkmaması için nazar değmemesi için huzurlu sağlıklı büyüsün diye yazılan bazı dualar ve yazıldığı günden itibaren bu durum kesildi oğlumda şimdi 18 aylık oldu şimdi uyuturken beşiğinde olmasın ya uykusunda ağlıyor ya erken uyanıyor ya sıçrıyor bi durum oluyor onun için bi kalmaya misafirliğe gitsem bile o muskayı koyarım ilk çantama sizin durum benim durumdan biraz farklı gibi bi doktora sorun isterseniz baktı normal diyor sağlık açısından bir durum yok. Bir hocaya imama söyleyin sağlık, huzur, içeren dualar nazar duaları içeren bi yazı yazsın versin size. Yararı olacağını düşünüyorum