melikegiraymete Yazın kanguru kullanılıyor mu? Ben kışınçok rahat ediyorum fakat yazın şimdi bebek hem ağır olacak hem de sıcakta şimdi ikimizde yapış yapış birbirimize acaba kullanlar rahatsızlık çekti mi
defnevedoruk melikegiraymete ben sling kullanmıştım ama şu gibi terliyorduk bebeğim yenidoğandı hemde:( daha büyük cocukla pek olmaz gibi
Tambirmom melikegiraymete biraz daha hareketli de olur o açıdan da zor olabilir kullanmak ama bi denersiniz severseniz devam edersiniz
eymenku melikegiraymete ben iş yaparken durmadığı zamanlarda takıyordum ama dışarıda zor oldu kullanılmaz evde bile terliyordum
melikegiraymete defnevedoruk 4 aylık bebeğim yaşa 6-7 aylık olur . Hem ağır olucak hem de sıcaktan dolayı almasam mı diye kararsızım
melikegiraymete avkatanne ne güzel benim bebeğim de 6-7 aylık olur yaza hem ağır olur hem de ikimiz de pişer miyiz diye kararsız kaldım
Rwerdst melikegiraymete biz herşekilde terliyoruz da bebişi ince giydirirsin olur biter. Zıbın+şort yapıyordum ben. Şortu da bacağını rahatsız etmesin diye yoksa onu da giydirmiyordum. Bazen tek şort😃 ama ben su gibi oluyordum o yüzden çok ince giyiniyordum dışarıda. Nefes alan bir model alırsan çok terletmez