talhamamy Kızlar bebeğimin hiç bişeyi çok şükür ama dün başladı afedersiniz sarı sümük iltihap gibi temizliyorum asla bitmiyor ne yapmalıyım sürekli akıyor
cicianne79 talhamamy bugün bizimkide de başladı yeşilimsi sarı renk sümük hastalık yok ama sanırım başlangıcı
Seherr_ talhamamy Sürekli temizlerseniz burun içi mukoza yapısına zarar verirsiniz. Siz temizledikçe yenisini üretecektir kısır döngüye girersiniz. Bir kaç damla serum fizyolojik damlatın bırakın rahatlar. Günde 2-3 kere temizlemek yeterli olur
gzd_nhr talhamamy canım arkadaşımın 2 yaşında oğluda hastalık sonrası burun akıntısı kalmıştı çocuğun burnu sürekli akıyor hastalık sonrası kalabiliyor bir süre.çok sulu değilse tel tokanın çengelli kısmıyla burnundan katı pislikleri alabilirsin.onun dışında bırak aksın oluruna bırak
talhamamy Seherr_ Sürekli temizlerseniz Ama sümük dolu içi durduk yerde yapmıyorum ki akıyor şarıl şarıl
talhamamy hindilisalam 2 hafta oldu hastaydı antibiyotik kullandık iyileşti dün birden akmaya başladı işte
babyykar Benim kızımında aynı dün başladı sarı sarı akıyor tek delikten. Gecede hafif ateş başladı hala biraz ateşli muhtemelen hasta oluyor😭 önerileriniz var mı neler yapılabilir 15 aylık
beybitolat talhamamy sanmıyorum. Salgın olduğu içim tekrarlamış olabir. Ayaklarının altına göğsüne ve sırtına baby vicks sürebilirsiz çok rahatlatıyor