sumeyyeravza Günaydın, pttavmden alışveriş yapan var mı? Biberon sipariş edeceğim de güvenilir mi sizce?
gizememre sumeyyeravza PTT avm Trendyol gibi bir şey sizin satıcıya bakmanız gerekiyor güvenilirliğe oradan bakabilirsiniz
tecrubeli sumeyyeravza hiç tavsiye etmem bir kere kitap siparişi vermiştim satıcı asla kargoya vermedi, siparişi zor iptal ettim parama baktım bi süre gelmedi 70 tl kadar bi şeydi, sanırım hala gelmedi beklemeyi bıraktım artık
Nikita sumeyyeravza PTT avmden dört sene önce 8 bin tl verip klima almıştık. Ama bu tür alışverişlerde satıcının kim olduğu önemli. Hiçbir sorun yaşamadık. Servis geldiğinde de çok iyi bir klima almışsınız demişti. Kimin sattığını iyi araştırmak lazım. Benim evimin buzdolabı ve Ankastre seti hariç her elektroniği internetten alındı. Boşuna mağaza gideri ödememiş oluyorum böylece
sumeyyeravza tecrubeli ya zaten diğer alacağım yerle arasında 250 tl var fark en iyisi riske atmamak, teşekkür ederim 🙏🏼
sumeyyeravza Nikita ben de elektronik aletlerimden aldıklarım oldu internetten de. Hepsiburada ya da trendyol sanki babamın yeri gibi güveniyorum da😄 ptt avm den hiç alışveriş yapmamıştım. Bugün internetten satıcıyı arayayım bakayım önce. Teşekkür ederim.