Nefesarya 4 yasina bir ay kaldi son iki aydir saclari dokulup inceliyor kan degerleri gayet iyi 4 yasta sac yapisi mi degisiyor ecowell icerik degistikten sonra son sampuani iyi gelmeyen oldu mu??
amansallagitsin Nefesarya ya bende bunu düşünüyorum ecowell kullanıyorduk baya zamandır kizim dört yaşında ve bizdede saç dökülmesi mevcut sanki önceden saçları kalındı şimdi az geliyor gözüme o şampuan içerigi ne zaman değişti bilgim yok olmadı başka şampuana gecicem
hilal858 Nefesarya ben kızıma bıttım sabunu almiştim el yapımı ama çabuk toparladi (normalde kendime diye almiştim ama😅bana iyi gelmemişti) şuan kızımin saçı kalçasında 1sene kullanıp bıraktık
_YanakReisinAnnesii Nefesarya Takip ettiğim bir doktor saç dökülmesi ile gelen sorulara geçirgen bağırsak diyor hep. Bi araştırın isterseniz tam içeriğini bilmiyorum.
Nefesarya amansallagitsin portakalli oldu wcowell ondan sonra saclari kurudu ve inceldi sampuani degistirdim ama saclarinin tepeleri gorunuyor napacagimi sasirdim saclari cok guzeldi
amansallagitsin Nefesarya ben yıllardır kullanıyorum portakalı olanı hep portakaliydi zaten başka bı içeriği değiştirse bu yapıyor olabilir başka bı şampuan alıp deneyin hala dokulme devam ediyorsa nazardir değerlerinde nrml demstnz o halde nazara gelms
Nefesarya hilal858 masallah.ne guzel darisi kizimin basina🙏 bende de var aslinda ama kullanmaya cekindim bir deneyeyim