Emine7 Öncelikle merhaba. Bebegım 2 ay 8 günlük. Kanında düşüklük var 2 defa kan aldılar ama 1500 olması gereken kan 900 cıkıyor? Bunun ıle ılgılı hangı doktora gıtmem gerekır? 2.side kakasında gizlı kan cıktı? Bunun ıcın hangı doktora gtmelıyım? yardmcı olurmusunuz arkdaslar 😕
[silindi] Emine7 İlki için varsa bulunduğunuz yerde çocuk hematolojisine gitmelisiniz. İkincisi de kan varsa ve makatta çatlak vs yoksa alerji olabilir. Çocuk alerjiye gitmelisiniz
simgecan Emine7 ilk soruyla alakalı bir bilgim yok gaitada gizli kan pozitifse besin alerjisi bar bebeğinizde
Azizeszn Benimde bebeğimde gaz problemi çok fazlaydı ve sürekli kusuyordu kakasındada mukusla karışık kan gelıyordu doktora gttik idrar ve kaka tahlili aldı gaitada gizli kana bakıldı ve pozitif çıktı doktor süt alerjisi olabilir süt ürünlerini kes diyete başlayalım dedi ben başladım 5 gün oldu bu sabah gene kakasında kan gördüm çoklu besin alerjisinden şüpheleniyorum çarşamba kontrole gidicez bakalım ne diyecek doktor
Azizeszn Emine7 evet gastroloji bakıyor ama ben işk çocuk doktoruna gttim eğer sonuç almazsam alerji uzmanıyla ilerlemeyi düşünüyorum
simgecan Emine7 süt süt ürünleri, yumurta, et(balık hariç) paketli gıda hiçbir şey tüketmeyeceksiniz ben 1,5ay oldu be şekilde diyet yapıyorum
Azizeszn simgecan sanki benimkine balıkta dokunuyor ya balık yediğimin ertesi günü huzursuzlandı gazı oldu baya sonrada kan geldi kakadan
simgecan Emine7 kuruyemiş,tahin ,makarna,şehriye bunları yazmayı unutmuşum yiyebildikleriniz baklagiller,sebze,meyve sabahları zeytin salça pekmez,bal yiyebilirsiniz