mysf1 13 aylık oğlumu Ankara da devlet hastanesinde sünnet ettirmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok önerebileceğiniz yerler var mı kızlar
Minikkalbinannesi mysf1 devlet hastanesini bilmiyorum ama özel olarak 2 tane çok iyi doktor var Ankara da
busebkbdy Minikkalbinannesi rica etsem doktora isimlerini paylaşabilir misiniz? Biz de sünnet ettirmeyi düşünüyoruz. Belki bizim gibi düşünenlere yardımcı olur
ozlm1234 Merhabaa eltim bayramdan önce sünnet ettirdi oğlu 6 yaşında. Ankara Cebeci tıp fakültesinde gidip muayene olup sıra bekliyorsunuz çok da memnun kaldı hemen toparladı düşünürsen orası güzel. Bende kızımı oranın özel muayenesine götürüyorum
Minikkalbinannesi busebkbdy Yusuf bal ve onursal yıldız doktor 2 side çok iyi sünnet yapıyor araştırıp bakabilirsiniz🌸
ecempeker busebkbdy Mamak su tıp merkezinde doktro Erhan arı opması lazım anne baba giriyor pipi uyuşturuluyor
haless39 Yusuf bal’a yaptırdık.Gayet güzel ve başarılı geçti,tavsiye ederim ,Çokk araştırmıştım o ara.geçen yaz yaptırdık 4aylıkken
mysf1 Kızlar bizde pursaklar devlet hastanesi önerdiler ama bilmiyorum tıp fakültesinde ise tamamen bayıltılıp yapılıyormuş bayıltma olsun istemiyorum