kubraa0606 zeynepp100_ benim bebeğim o şekilde oturduktan iki hafta sonra bizim gibi oturmaya başladı, bol bol oturma egzersizi yapsın önüne oyuncak koyun uzansın alsın. Dönüyorsa bırakın yere dönsün. Kasları çalışsın ki bahsettiğiniz durum kasların zayıf olmasından oluyor
nadidelifora zeynepp100_ bebeğinizi önünüze koyun sırtı size dönük olsun. Arkasından doğru göz hizasına gelecek şekilde oyuncak vs gösterin. Elinizdeki Yavaş yavaş yukarı doğru çekerek kafasını kaldırıp bakmasını sağlayın.sırt kaslarını çalıştırın belini dik tutmayı öğrensin. Çamaşır sepeti içinde oturma yaptırın. Dar alanlarda daha kolay oluyor. Sepeti ileri geri yapın yavaş yavaş. Hem oynarsınız hem oturma becerisi gelişir. Vestibuler sistem daha aktif olmalı 🌸
cansuyum25 zeynepp100_ normal benim kızım da 8 aylık yeni yeni başladı dik oturmaya. Hala emekleme de yok döne döne gidiyor sadece aslan burcu bebeleri biraz yattığı yeri seviyormuş sanırım 🫠😅
haless39 zeynepp100_ 8-8buçuk aylık oturdular,9.ay emekleme, 10.ay ayağa kalkma,12.ay yürüdüler.Bir anda atağa geçtiler.içiniz raht etmiyorsa bir nöroloji-fizyoterapiste gösterin.Ben çok takılmamıştım