illaedep1990 Canım anneler…başlıktan da anlaşılacağı üzere bebeğimde göbek fıtığı var 😔ağladıkça daha çok şişti.kaç doktora götürdüysem yaş aldıkça geçer dediler ama içim hiç rahat değil 😔 annem medikalden bant alıp üzerine yapıştıralım diyor.ama doktor yapmayın dedi.napsam bilmiyorum. Başına böyle birşey gelen var mı ne yaptınız lütfen yardımcı olur musunuz
Marianne illaedep1990 ağladında kucağınıza alıyor musunuz? Eğer ağladığında kucağınıza almazsanız fıtığı daha da büyür.
teachermom_ illaedep1990 bant bilmiyorum da dolak derler bizde tülbentle sarabilirsiniz hatta ayrı bir kumaş parçasına 1 tl sarıp onu göbeğine koyup öyle sarabilirsiniz
ruvyy illaedep1990 benim oğlumdada vardı düzeliyor düz bir şey bağlayın göbeğine eskiler para bağlarlarmış hiçbir şey olmaz korkmayın
Havvaana illaedep1990 hayır hayır hiç bir şey yapmayın özellikle para ile olanı. Takip edin doktorları dinleyin yeterli. Kaslar geliştikçe kapanıyor kendiliğinden ve bağırsaklar yerini buluyor. Sadece tuvaleti yapmaya çalıştığını anladığımda parmağımla göbeğini destekliyordum ki ıkındıkça zorladıkça daha da zorlamasın diye. Siz de öyle yapabilirsiniz.
haless39 Benimde kızımda olmuştu,fıtık kemri almıştım,ilerlemesi durmuştu.Ama asıl sorun yumurta alerjisiymiş,ağlamaktan fıtık olmuştu.Yumurta yemeyi bıraktım,çocuk ağlamayı kesti.2 ay içindede kendiliğinden geçti fıtık.
alparslan14subat illaedep1990 fotoğrafı vardı oğlumun attım size sakın ne bişey bağlayın ne elinizle bastırın bağırsakları var orda ve çok riskli bir yaşına gelince kendiliğinden geçti bizimki doktorumuz göbek fıtığı dedi muayenede 1 yaşına gelene kadar kendiliğinden geçecek dedi şükürler olsun geçti bende çok korkardım yıkarken giydirirken kim görse bakamazdı o kadar şiş ve kötü bir görüntüsü vardı şükürler olsun geçti ama ay aldıkça küçülüyor zaten merak etmeyin