angrybirds0668 Arkadaslar merhaba kizim 21 aylik memeden kesmemin 4.gunu genel olarak cok fazla meme istemiyor fakat uyku konusu asiri sorunlu hem uykuya gec daliyor hemde gece hala uyaniyor bu durum zamanla duzelir mi acaba
rabis2024 angrybirds0668 merhaba benim kızımda 5 gün sonra 21 aylık olacak ve bende çarşamba memeden kesmeye başlayacağım nasıl kestiniz acaba birde benim kızım emerek uyuyor nasıl yapacağım bilmiyorum çok korkuyorum kendimde hazır değilim galiba 😅
angrybirds0668 rabis2024 sabir tasini gogsume surdum gorunce agzina bile almak istemedi uff olmus dedim o gece babasi uyuttu her kalktiginda ama son bi kac gundur uykuya dalarken cok zorlaniyor muhtemelen emerek uyumaya alistigi icin
rabis2024 angrybirds0668 teşekkür ederim bende bir aydır konuşup anlatıyorum sabır taşı şeffaf değil mi belli olmuyor gögüse sürünce
angrybirds0668 rabis2024 kahverengi oluyor birazcik suyla islatin zaten kokusundan ve renginden dolayi yaklasmiyor
rabis2024 angrybirds0668 çok teşekkür ederim allah kolaylık versin sizede biran önce düzelir ve kesintisiz uykularınız başlar inşallah 🙏
angrybirds0668 rabis2024 rica ederim insallah oyle olur calisirken uykusuz kalmak asiri zor oluyor ve bebegime karsi beni tahammulsuzlestiriyor umarjm hepimiz icin kolay bi surec olur