Pamukhanim_ “Doğa’dan yeni kelime: ‘kociş’ 🤭 Babası mest, ben gülmekten… 🤍 Günlerdir evde dolanıyor kociş diye 😅 O minicik ağızdan çıkan kelimeler yok mu, bütün yorgunluğu unutturuyor 🥹 Sizin miniklerin böyle yüz güldüren kelimeleri var mı? 👇”
Tatlican Pamukhanim_ Hahahah sendenmi duydu😆Bende kociş derim bazen. Bu aralar hep edi diyorum. Nasılsın edi. Oda iyiyim büdü diyor🤣
[silindi] Pamukhanim_ kızım artık anlaşılır bir şekilde anne demeye başladı. Bu çok korkunç geliyor bana 😂 çünkü anne diyerek bana her şeyi yaptırabilir 🫠😂😂😂
Pamukhanim_ [silindi] bu konuda haklısın 1 ay önceye kadar anni bibi diyordu 1 aydır çok net anne diyor birde öyle güzel diyorki kızamıyorum bile 🌸
surprizbebe [silindi] Ahahha benim kızım da öyle bir anne diyor ki sanki kamyoncular derneğinde çay söylüyor kendine. Öyle kart bir ses 😝 Anneeee anneeaa anneeaaooo diye bağırıp duruyo
[silindi] Pamukhanim_ öfff evet mesela yemek yemiyor ya da tehlikeli bir şeyle oynuyor hayır diyorum annne diyor 😂😂 hadi buyur…
asilazmazbalkokmaz Pamukhanim_ Oğlanlar analarına mı düşkün oluyordu? 🦥 Bozuk benim çocuk ikili oynuyor. 😹 Babasına aslan babam demeyi öğrenmiş. Eşimin egosundan geçilmiyor. Payıma düşen güzel annemle yola devam ediyorum. 🫠😻🦭
Zhr_ygz asilazmazbalkokmaz benim oğlumda babasına aslan babam diyo ama bana hey bayan demeye başladı siz yine şanslısınız 🙃
Pamukhanim_ [silindi] çok haklısın yaa içimiz gidiyor. Bugün ben lavaboya gitmiştim masaya uzanıp sütü dökmüş bana çağırıyor anne anne diye asla kızamadım 😅
Balbulutu Pamukhanim_ hahaha 😂 anaların yüzü ne zaman güler bacım bilmiyorum kocam gibi ana kuzusu düşmedi bana göreceğiz ilerleyen zamanlarda 😅😂
asilazmazbalkokmaz Pamukhanim_ İstediği bir şey varsa eğer bilerek güzel annem diyor ki içim erisin hayır diyemeyeyim. 😹 Babasına aslan babam demeye başlaması biraz bozdu beni levelım düşmüş gibi hissediyorum 😹🦥
gg3848 Pamukhanim_ yaaa yicem onu😘 ne desem tekrar ediyor o çok hoşuma gidiyor ahtapot demeyi öğrendi ahbobo diye geziyor çok gülüyoruz bir de kapı çalınca kago (kargo) diye kapıya koşuyor sonra da ona mı gelmiş diye içini açmamı bekliyor 😂
perla_ Pamukhanim_ bizim ki küçük daha ama şöyle canım gülüyor buna eminim ama gözleri dolu dolu a bak böyle 🥹😂