fundamtlu Kızlar merhaba 7 ay 15 günlük bebeğim var uyku eğitimi vermek istiyorum ama kendim vereceğim nasıl bir yol izlemeliyim kendi eğitim veren var mı ne kadar sürdü alışması
kardelen0606 fundamtlu ay çok zor bi süreç. Biz melek uykuda ile yaptık iki cocuguma da. Zorlu oluyor ama sonu güzel. Umarım sizde başarırsınız 🥰
nurzeyd06 9 aylık bebeğim kendim veriyorum youtubeden umur özdöl doktorun uyku eğitimi videolarını izledim süreç içinde de chat gbtye yazıyorum o yönlendiriyor bugün 6. Gündeyiz hala pat pat ile uyuyor ama dalma süresi azaldı bir buçuk saatte uyuyordu ilk günlerde şu an yarım saate düştü gece uyanmaları da azaldı önceden sallayarak uyutuyordum
fundamtlu nurzeyd06 bende yarın başlayacağım gece uyanmalarında geri dalması ne kadar sürüyor ağlama vs çok oluyor mu gece
anne232 fundamtlu Ben kendi sürecim den bahsedeyim ilk piş piş açıp kucakta gezdirdim öyle uyuttum ama saatler sürdü hatta babaları yaptı ben çok zorlandm sonra biraz gezip yatağa koyup poposuna hefif hafif vurdum çok aglamadığı sürece kucağa almadım sonra sadece popoya piş piş sesiyle uyudular ama tekrar hiç bir zaman sallama yapmadım yaklaşık 3 hafta sürdü her gün uykuya dalma süremiz kusaldı her çocukta süreç farklı olabilir
fundamtlu anne232 anladım bu şekilde de dalmakta zorlanıyor bakalım sallamadan uyuyabilecek mi yarın başlayacağım
anne232 fundamtlu O kadar değişiyor ki herşey şu an böyle alıştıkları için uykuya dalmayı bilmiyorlar desteksiz uyumayı bilmiyorlar sürekli uykuları bölünüyor
anne232 fundamtlu Sabırlı olursanız herşey daha güzel oluyor bir kaç video izleyin isterseniz önce siz hazır olun
fundamtlu kardelen0606 2. Günüm kendim veriyorum uyku eğitimini biraz zorlu geçiyor ama sonunda bebeğimde bende rahat edeceğiz
haless39 Kendim eğitim verdim ikizlerime(ağlatmadan),4.ay başlamıştık,13 aylıklar düzenimiz (diş-hastalık)dışında bozulmadı,ama çok emek verdim,şimdide rahatlığını yaşıyorum.Başka türlü ikiz bebeklerle hayat zor olurdu.
vici haless39 maşallah ikizlere uyku eğitimi vermek insanın gözüne bile çok zor geliyor gerçekten tebrik ederim sizi
fundamtlu kizo bakalım rutin belli kitap okuma kremlenme bez değişimi pijama giyme sonrası odaya geçme ne kadar sürede oturur yaşayıp göreceğim 😁