bebeklianne_ Akşam yaptım ondanmı negatif çıktı acaba adete 8 gün var birde sabah yapsam çıkarmı gerçek sonuç yarın 7 gün kalmış oluyor kaset testte çıkarmı sizce yoksa sonuç doğrumu akşam sabah fark etmezmi
bebeklianne_ Niyesordunbucevabi evet insan merak edince dayanamayıp yapıyor neyseki elimde beştane daha test var sabah birtane, daha yapacam gerisi adet gecikince yaparım merak ediyorum çünkü
bebeklianne_ Atlasinannesi_ beklemek de çok zor ama mecbur bekleyeceğim artık belkide dayanamayıp kadın doğuma giderim çokta hastayım kırgınım… Ateşim falan var hiçbişi de yapasım yok valla
rachelgreen_ Erken gebelik testi alabilirsiniz ama o da regl dönemine 6 gün kala sonuç veriyor diye biliyorum
pink9 mbabygirlm merhaba benım de beş fun gectıktı doğum yapalı dört ay oldu ılk regl gecen ay oldum bu ay beklıyorum sızın kaç ay oldu doğum yapalı regl belırtısı oluyor öu
uykusuzmom_ bebeklianne_ Gün ortası bi saatte yapmıştım ilgisi yok sabah akşam ama çok erken yapmışsınız
kubra2608 pink9 merhaba.13 aylık bebeğim.Doğumdan sonra regl belirtisi bitti bende aniden oluyorum hiç ağrım olmuyor artık.O yüzden ne zaman olurum onu da bilemiyorum belirti olmadığı için
Aloneeee bebeklianne_ çok erken yapmışsınız. Erken gebelik testleri bile adete 3 gün kala felan doğru sonuç veriyor bekleyin biraz
bebeklianne_ kubra2608 bende aynıyım karnım ağrıyordu bacaklarım ağrıyordu daha olmuyorum oğlumdn sonra belirti fslan burnumun kenarları yağlanıyor ordan anlıyorum bazen🤣