gmzkrpnr Benim sağımda 30-40 ml den 80-90 ml ye çıktı. Bütün tuşlara bastım ama. Sabah aç karna 2 kaşık dut kurusuna birbuçuk bardak kaynar su koyup 5 dk ocakta kaynatıyorum ılıyınca dutları yiyip suyunu içiyorum. Bundan 1 saat sonra yulaflı smoothie içiyorum. 3 dolu yemek kaşığı yulaf, 2 hurma, 2 yemek kaşığı tahin, 1 yemek kaşığı pekmez, 3 adet ceviz, 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı, çay kaşığının ucuyla tarçın, bunları blenderdan çekip içiyorum. Kahvaltı yerine oluyor bu aynı zamanda. Solgar brewers yeast ve bestlak damla kullanıyorum. Ebebekten promalt emziren anne içeceği aldım ikindi gibi onu içiyorum. Akşam da humana still tee içiyorum. Gün içinde bir ara da rezene çayı içiyorum. Günlük 3 litre su içiyorum. Biraz uyuyabildiğim gün daha da artmış oluyor sanki. Bütün bunları yapmama rağmen bu kadar arttı. Düne kadar biberonla mama takviyesi yapıyordum ama sanki dünden beri doyuyor istemiyor gibi, biberonla verince de kusuyor. Birkaç gün de sadece emzirmeyi deneyeceğim bakalım.