illaedep1990 Kızlar selam…Doğum yardımı yatmış.sorum şu–>Sanırım halkbanktan alıyoruz.şubeye gitmem şart mı ?yoksa atm den çekebiliyor muyum?Yalnız halkbank kartım yok kullanmıyorum.
Niyesordunbucevabi illaedep1990 ilk defa çekeceksiniz şubeden almanız gerek gidince aile kartı veriyorlar
ikibebikoannesi illaedep1990 İlk ödeme için bankaya gitmeniz şart. Personel yardımı ile parayı alıyorsunuz. Size 2. Sefer ve daha sonraları için sadece atm kullanabileceğiniz anne kart veriliyor onunla artık atmden çekebiliyorsunuz şubeye gitmeden 🌸
Mavininbiri illaedep1990 Nereden bakıyorsunuz acaba yatmış mı diye? Benim ki onaylanmış ama ödeme listesi görünmüyor
damloss illaedep1990 yattığını nasıl anladınız benim de bugün ödeme tarihi ama çekebilmek için mesaj mı gelmesi gerekiyor bana mesaj gelmedi de
damloss ikibebikoannesi takip ettim ödene tarihi 30 gösteriyor bugündü ama mesaj gelmedi yine de çekebilir miyim
ikibebikoannesi damloss yattıgına dair hiçbir zaman mesaj gelmiyor zaten yatmıştır büyük ihtimalle çekebilirsin şubeye gidip