gg3848 Kızlar akşam ne yapacaksınız çok yoruldum hiç yapasım yok ama yapmam lazım fikir olsun bana da🤗
birerkekbirkizannesii gg3848 karnıyarık arpa sehrıyelı pılav mercimek çorbası yanına da yoğurt koyarım yeter
beyaz1 gg3848 evde tavuk vardı tavuk patates biber soğan hazırladım fırına sürücüm deminde havuç tarator yaptım birazdan da pilav yaparım oldu bitti
binnur37 gg3848 Mercimek çorbası yaptım baget sosladım fırına atıcam yanına şehriyeli bulgur pilavı yaparım salata ayran öyle yeriz .. Temizlik yaptım bende sabah toz al süpür sil banyo temizle derken yoruldum 😏
gg3848 binnur37 bana da yarın misafir gelecek ortalık topladım temizlik yaptım sabahtan da kızı oyun grubuna götürmüştüm çok yoruldum yemek yapmaya enerjim kalmadı ben de köfte makarna yapıp geçeceğim galiba sizin de ellerinize sağlık🤗
nadidelifora gg3848 ramazandan beri özlenen lezzet kuru-pilav😂 salata yaparım. Büyük kuru fasulyeye söylenir kesin. Çok direnirse içli köfte yaparım ona.direnmez kabul ederse bunlar yeter🌸
gg3848 perla_ vallahi hava çok yağmurlu olmasa dışardan söylerdim ama böyle havalarda yemek söylemeyi sevmiyorum o yüzden mecbur yapacağım🙈